Hvem er jeg

Jeg hedder Kim Hansen og er 5. generations fejbatting fra 1955. Mit barndomshjem var på Herredsvej 127, som min lillebror Jesper nu har overtaget.
Som følge af uddannelse flyttede jeg fra øen i 1971.
Jeg vendte sammen med min kone og vores 2 børn tilbage til øen i 1988.
I 1987 købte og renoverede vi “Graverhuset” på Kirkevej 40, hvor jeg, min hustru og vores 2 børn havde fast bopæl i henved 3 år.

Mit job i Jyske Bank, hvor jeg har arbejdet siden 1988 frem til min pensionering 2019, gjorde at vi i 1991 flyttede til Nykøbing F., hvor vi stadig har vores faste base.

Min slægt har været gravere og ringere ved Fejø kirke i perioden 1884-1960. De har boet i “Graverhuset”, som jeg købte og totalrenoverede i 1987 og solgte midt i 1990erne. Familien kunne dog ikke undvære et hus på øen og købte i 2002 ejendommen Skovvej 23, som nu er vores andet hjem.

Jeg er amatør.

Jeg er en ren amatør og ikke arkæolog, historiker eller lignende. Jeg interesserer mig bare for min hjemegn og dens lokalhistorie.

Jeg anvender de billeder og oplysninger, jeg har fundet på Fejø Lokalhistoriske Arkiv og Ø-museum og mange andre steder og forsøger efter bedste evne at formidle materialet seriøst og veldokumenteret.

Jeg påstår ikke at det, jeg har fået ud af materialet er den endegyldige sandhed – blot et seriøst bud herpå.

[listyofiles folder=”wp-content/fejøforever” options=”table,new_window,hide_extension”]

Kim Hansen