Diskotek Fejbatting

I begyndelsen af 1976 fik jeg sammen med nogle andre fejbattinger, blandt andre Anders Lorentzen fra Skovvej 38, den idé at vi skulle have stablet fester på benene for øens unge.

Vi holdt stiftende generalforsamling i Diskotek Fejbatting på Fejø Kro. Den første bestyrelse, bestod af Anders Lorentzen, jeg og et par andre jeg ikke husker navnet på.

Det blev en kanonsucces. Fejø Kro, var hver weekend fyldt til bristepunktet af lokale unge og feriegæster der hyggede sig gevaldigt sammen. Flere af  festdeltagerne fandt sammen og danner stadig par nu snart 40 år efter – det gjaldt også for mit eget vedkommende.

For at lægge en økonomisk bund skulle man være medlem af foreningen.
Jeg mener at huske at vi var mere end 400 af slagsen da vi var flest!

Musikken blev leveret af Anders Lorentzen for en beskeden betaling. Et par gange var der også råd til levende musik – blandt andet husker jeg McKinleys med Ivan Pedersen og Lecia, som senere blev til “Laban”.

Diskotek Fejbatting – en festmaskine.

Der blev festet igennem og jeg tror faktisk at vi i et par år var med til at lægge en god bund under den daværende kromands økonomi.

Fra festerne husker jeg eksempelvis en der “dansede tæt” med sin knallert på dansegulvet. Jørgen Flade var engang i heftig clinch med en 8-trins wienerstige, som han blandt andet brugte som stylter. Et formidabelt show!.

Jeg fandt nedenstående medlemskort til Diskotek Fejbatting i mine gemmer og husker, at jeg har set billeder af Anders Lorentzen som discjockey – bare ikke hvor. Hvem kan hjælpe med billeder af det?

Diskotek Fejbatting

Den daværende kroejer Keld Haug Frahm fortæller:
Fejbatting blev godkendt som hjemstavnsforening af politiet/bevillingsnævnet i 1979. Uden en godkendt forening kunne jeg ikke få natbevilling til at holde diskotek.
En diskoteksforening ville de ikke godkende.